Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvo nauke i ICE nastavljaju sa podrškom grant korisnicima

Objavljeno: 27.11.2020. 20:55 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarstvo nauke i konsultantska firma International Consulting Expertise (ICE) koja sprovodi IPA projekat “Tehnička podrška grant korisnicima u implementaciji projekata” nastavljaju sa obukama namijenjenim grant korisnicima iz IPA kolaborativne grant šeme za inovativne projektne ideje.

Ministarstvo nauke

Današnja obuka na temu “Grant contract requirements and amendments to the contract” imala je za cilj da učesnike bliže upozna sa procedurama prilikom implementacije aktivnosti na nivou ugovora i pruži odgovore na sva specifična pitanja u vezi sa implementacijom ugovora, sa posebnim fokusom na moguće izmjene istih. Ova tema dio je pripremljenog plana obuka uz prethodne konsultacije sa grant korisnicima.

Obuku ispred ICE tima vodila je ekspertica za upravljanje grant projektima, g-đa Ivana Staljetović.

Projekat “Tehnička podrška grant korisnicima u implementaciji projekata” realizuje se kroz IPA Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?