Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство науке и ИЦЕ настављају са подршком грант корисницима

Објављено: 27.11.2020. 20:55 Аутор: Министарство науке
Министарство науке и консултантска фирма Интернатионал Цонсултинг Еxпертисе (ИЦЕ) која спроводи ИПА пројекат “Техничка подршка грант корисницима у имплементацији пројеката” настављају са обукама намијењеним грант корисницима из ИПА колаборативне грант шеме за иновативне пројектне идеје.

Ministarstvo nauke

Данашња обука на тему “Грант цонтрацт реqуирементс анд амендментс то тхе цонтрацт” имала је за циљ да учеснике ближе упозна са процедурама приликом имплементације активности на нивоу уговора и пружи одговоре на сва специфична питања у вези са имплементацијом уговора, са посебним фокусом на могуће измјене истих. Ова тема дио је припремљеног плана обука уз претходне консултације са грант корисницима.

Обуку испред ИЦЕ тима водила је експертица за управљање грант пројектима, г-ђа Ивана Стаљетовић.

Пројекат “Техничка подршка грант корисницима у имплементацији пројеката” реализује се кроз ИПА Програм ЕУ и ЦГ за запошљавање, образовање и социјалну заштиту.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?