Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Čitajte sedmi broj časopisa Eurokaz

Objavljeno: 31.12.2020. 22:00 Autor: KEI
Generalni sekretarijat Vlade – Sektor za informisanje javnosti o EU i procesu pristupanja EU objavio je sedmi broj časopisa Eurokaz.

U okviru više rubrika, kroz Eurokaz su predstavljene aktuelnosti iz pregovaračkog procesa, rezultati reformi koje Crna Gora sprovodi u procesu pristupanja, uspješni primjeri korišćenja EU fondova. Sagovornici Eurokaza govore na aktuelne teme iz pregovaračkog procesa i o aktuelnostima iz domena funkcionisanja EU.

U Eurokazu možete pronaći, između ostalog, autorski tekst nove glavne pregovaračice Zorke Kordić, kao i intervju sa ambasadorskom Portugala, državom koja od 1. januara preuzima predsjedavanje EU. U novom izdanju časopisa možete čitati i šta misle predstavnici Evropske komisije i Evropskog parlamenta o nedavnom vetu Bugarske Sjevernoj Makedoniji, kao i o partnerstvu Crne Gore sa Eurotransplantom, međunarodnom organizacijom u oblasti transplantacije organa, koji pravi pomak u ovoj grani medicine.

Časopis izlazi svakih šest mjeseci i dostupan je na internet stranicama i mrežama Kancelarije za evropske integracije i eu.me.

Sedmi broj časopisa Eurokaz možete preuzeti ovdje.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?