Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje za kadnidate koji nijesu položili jedan ispit i koji ponovo polažu

Objavljeno: 18.01.2021. 18:33 Autor: D.T.

Na osnovu čl. 9, 16 i 17 Pravilnika o programu i načinu polaganja drugog stručnog ispita za rad u državnim organima ("Službeni list Crne Gore", broj 18/15 od 20.04.2015) Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava objavljuje


O B A V J E Š T E NJ E


Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava organizovaće polaganje stručnog ispita za vršenje poslova obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica 8. februara 2021. godine, sa početkom u 10 časova, a ispit će biti organizovan u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Osim kandidata koji po prvi put polažu stručni ispit za vršenje poslova obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica, pravo na polaganje popravnog ispita u ovom roku može ostvariti i kandidat koji je na stručnom ispitu dobio ocjenu "nije položio" iz jednog od ispitnih predmeta.

Prijava za polaganja stručnog ispita za vršenje poslova obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica predaje se najkasnije u roku od 7 dana od dana objavljivanja datuma, vremena i mjesta polaganja stručnog ispita i to u zatvorenoj koverti sa naznakom: "Prijava za polaganje stručnog ispita za vršenje poslova obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica ", ime i prezime, broj telefona, mjesto prebivališta i adresa u pisarnici Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, ulica Vuka Karadžića 3 Podgorica ili putem pošte. 
 
Uplata troškova za polaganje stručnog ispita vrši se na račun Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava broj 832-1132-02, svrha uplate: Naknada za polaganje stručnog ispita za vršenje poslova obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica.

Troškovi polaganja stručnog ispita za kandidate koji polažu popravni ispit iznose 23,19 eura.

Kandidati su, na ispitu, dužni sa sobom donijeti ličnu kartu ili drugi dokument kojim se može utvrditi identitet, kao i dokaz o uplati troškova polaganja stručnog ispita, u suprotnom neće se dozvoliti polaganje drugog stručnog ispita.

Stručni ispit za vršenje poslova obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica se polaže u skladu sa Zakonom o izvršenju kazni zatvora, novčane kazne i mjera bezbijednosti i Pravilnikom o programu i načinu polaganja drugog stručnog ispita za rad u državnim organima.



Broj: 05-011/21-317
Podgorica, 18. januara 2021. godine



Sekretarka komisije:
Hajdana Radulović
tel. br.: 020/407-592
e-mail: hajdana.radulovic@mpa.gov.me



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?