Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење за каднидате који нијесу положили један испит и који поново полажу

Објављено: 18.01.2021. 18:33 Аутор: Д.Т.

На основу чл. 9, 16 и 17 Правилника о програму и начину полагања другог стручног испита за рад у државним органима ("Службени лист Црне Горе", број 18/15 од 20.04.2015) Министарство правде, људских и мањинских права објављује


О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е


Министарство правде, људских и мањинских права организоваће полагање стручног испита за вршење послова обезбјеђења притворених и осуђених лица 8. фебруара 2021. године, са почетком у 10 часова, а испит ће бити организован у Управи за извршење кривичних санкција.

Осим кандидата који по први пут полажу стручни испит за вршење послова обезбјеђења притворених и осуђених лица, право на полагање поправног испита у овом року може остварити и кандидат који је на стручном испиту добио оцјену "није положио" из једног од испитних предмета.

Пријава за полагања стручног испита за вршење послова обезбјеђења притворених и осуђених лица предаје се најкасније у року од 7 дана од дана објављивања датума, времена и мјеста полагања стручног испита и то у затвореној коверти са назнаком: "Пријава за полагање стручног испита за вршење послова обезбјеђења притворених и осуђених лица ", име и презиме, број телефона, мјесто пребивалишта и адреса у писарници Министарства правде, људских и мањинских права, улица Вука Караџића 3 Подгорица или путем поште. 
 
Уплата трошкова за полагање стручног испита врши се на рачун Министарства правде, људских и мањинских права број 832-1132-02, сврха уплате: Накнада за полагање стручног испита за вршење послова обезбјеђења притворених и осуђених лица.

Трошкови полагања стручног испита за кандидате који полажу поправни испит износе 23,19 еура.

Кандидати су, на испиту, дужни са собом донијети личну карту или други документ којим се може утврдити идентитет, као и доказ о уплати трошкова полагања стручног испита, у супротном неће се дозволити полагање другог стручног испита.

Стручни испит за вршење послова обезбјеђења притворених и осуђених лица се полаже у складу са Законом о извршењу казни затвора, новчане казне и мјера безбиједности и Правилником о програму и начину полагања другог стручног испита за рад у државним органима.



Број: 05-011/21-317
Подгорица, 18. јануара 2021. године



Секретарка комисије:
Хајдана Радуловић
тел. бр.: 020/407-592
е-маил: хајдана.радуловиц@мпа.гов.ме



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?