Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za nabavke konsultantskih usluga

Objavljeno: 29.01.2021. 15:00 Autor: CFCU

Poziv Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za nabavke konsultantskih usluga

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU), je sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) potpisalo ugovor za realizaciju projekta “Unaprjeđenje preduzetništva kroz naprednu savjetodavnu podršku i informacione servise”, a koji se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja. Ugovor je potpisan uz finansijsku podršku Evropske unije u okviru Instrumenata pretpristupne podrške IPA II 2014-2020.

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je raspisala poziv za nabavke konsultantskih usluga za potrebe ovog projekta:

Nabavka #1:

EBRD planira da angažuje konsultantsku firmu za realizaciju trogodišnjeg projekta izgradnje kapaciteta Ministarstva ekonomskog razvoja usmjerenog na razvoj malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori.
Ukupan budžet ove nabavke iznosi €426.154
Zainteresovani kandidati mogu se registrovati ovdje - https://eu.smart.gep.com/Nexus/Registration/PartnerRegistration?dd=YnBjPTcwMDIxODY5JnNwYz0wJmZjPTE1&oloc=102 i pronaći više detalja u okviru nabavke - „Montenegro: Establishment of SAP for SMEs - Institutional Capacity Building - Assignment 1“.

Nabavka #2:

EBRD planira da angažuje konsultantsku firmu za razvoj integrisane IT platforme koja ce predstavljati jedinstvenu pristupnu tačku za biznis informacije za mala i srednja preduzeća u okviru Ministarstva ekonomskog razvoja.
Ukupan budžet ove nabavke iznosi €150.000
Zainteresovani kandidati mogu se registrovati ovdje - https://eu.smart.gep.com/Nexus/Registration/PartnerRegistration?dd=YnBjPTcwMDIxODY5JnNwYz0wJmZjPTE1&oloc=102 i pronaći više detalja u okviru nabavke - „Montenegro: Development of SME SAP Web Portal - Assignment 2“.

Oba poziva su otvorena do 26. februara 2021. do 16h.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?