Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje

Objavljeno: 26.05.2022. 19:25 Autor: ANB
Članom 43 Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja (“Službeni list CG”, br. 03/20 i 38/20) propisano je da su državnih organi, organi državne uprave, organi lokalne samouprave, organi lokalne uprave, javne ustanove, državni fondovi i privredna društva čiji je osnivač i/ili većinski ili djelimični vlasnik država ili jedinica lokalne samouprave, dužni da na svojoj internet stranici objave sedmodnevno sve putne naloge za upravljanje službenim vozilima, od dana raspisivanja do dana održavanja izbora, kao i da ih dostave Agenciji za sprječavanje korupcije.

Takođe je članom 44 ovog zakona utvrđena obaveza navedenih subjekata da sve odluke o zapošljavanju, od dana raspisivanja do dana održavanja izbora, dostave Agenciji za sprječavanje korupcije radi njihovog javnog objavljivanja.

U skladu sa realizacijom nadležnosti iz Zakona o ANB i shodno odredbama Zakona o tajnosti podataka, putni nalozi za korišćenje službenih vozila u ANB i kadrovska evidencija ANB su rješenjem direktora Agencije označeni stepenom tajnosti, te stoga ne mogu biti javno objavljeni dokumenti.

Vezani članci:

Nadzor 30.01.2023.
Djelokrug rada 30.01.2023.
Istorijat 30.01.2023.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?