Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење

Објављено: 26.05.2022. 19:25 Аутор: АНБ
Чланом 43 Закона о финансирању политичких субјеката и изборних кампања (“Службени лист ЦГ”, бр. 03/20 и 38/20) прописано је да су државних органи, органи државне управе, органи локалне самоуправе, органи локалне управе, јавне установе, државни фондови и привредна друштва чији је оснивач и/или већински или дјелимични власник држава или јединица локалне самоуправе, дужни да на својој интернет страници објаве седмодневно све путне налоге за управљање службеним возилима, од дана расписивања до дана одржавања избора, као и да их доставе Агенцији за спрјечавање корупције.

Такође је чланом 44 овог закона утврђена обавеза наведених субјеката да све одлуке о запошљавању, од дана расписивања до дана одржавања избора, доставе Агенцији за спрјечавање корупције ради њиховог јавног објављивања.

У складу са реализацијом надлежности из Закона о АНБ и сходно одредбама Закона о тајности података, путни налози за коришћење службених возила у АНБ и кадровска евиденција АНБ су рјешењем директора Агенције означени степеном тајности, те стога не могу бити јавно објављени документи.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?