Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje novog objekta Dječijeg vrtića u Bloku V u Podgorici

Objavljeno: 02.04.2008. 20:48 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U četvrtak, 03. aprila 2008. godine u 11,00 sati, održaće se svečanost povodom otvaranja novog objekta Dječijeg vrtića u Bloku V, u Podgorici.

Prisutnima će se obratiti ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić, direktorica JPU Ljubica Popović iz Podgorice Sonja Radović i predstavnik firme ARCADOM ZRT iz Budimpešte Palovits Karoly. Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović će svečanim presijecanjem vrpce, otvoriti novoizgrađeni objekat Dječijeg vrtića.

Dječiji vrtić u Bloku V u Podgorici je treći projekat, koji je sagrađen na osnovu Sporazuma Vlade Crne Gore i Vlade Republike Mađarske o kreditnom aranžmanu vrijednom 15 miliona eura. Objekat je ukupne korisne površine 4.130 m² i kapaciteta za 420 djece različite dobi predškolskog uzrasta.

Ukupna vrijednost radova je iznosila oko 2.800.000 EUR, izvođač radova je bila mađarska kompanija ARCADOM ZRT iz Budimpešte, a posrednik u tom poslu firma KROLING iz Danilovgrada.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?