Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечано отварање новог објекта Дјечијег вртића у Блоку В у Подгорици

Објављено: 02.04.2008. 20:48 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У четвртак, 03. априла 2008. године у 11,00 сати, одржаће се свечаност поводом отварања новог објекта Дјечијег вртића у Блоку В, у Подгорици.

Присутнима ће се обратити министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић, директорица ЈПУ Љубица Поповић из Подгорице Соња Радовић и представник фирме АРЦАДОМ ЗРТ из Будимпеште Паловитс Каролy. Предсједник Црне Горе Филип Вујановић ће свечаним пресијецањем врпце, отворити новоизграђени објекат Дјечијег вртића.

Дјечији вртић у Блоку В у Подгорици је трећи пројекат, који је саграђен на основу Споразума Владе Црне Горе и Владе Републике Мађарске о кредитном аранжману вриједном 15 милиона еура. Објекат је укупне корисне површине 4.130 м² и капацитета за 420 дјеце различите доби предшколског узраста.

Укупна вриједност радова је износила око 2.800.000 ЕУР, извођач радова је била мађарска компанија АРЦАДОМ ЗРТ из Будимпеште, а посредник у том послу фирма КРОЛИНГ из Даниловграда.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?