Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom sajma Open days 2008

Objavljeno: 10.04.2008. 17:35 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo prosvjete i nauke Crne Gore i Centar za efikasan razvoj visokog obrazovanja CERVO organizuju "T-Mobile Open Days 2008 - Drugi Sajam visokog obrazovanja i stipendija", i to: u Podgorici - 14, u Baru - 16. i Bijelom Polju - 18. aprila 2008. godine.

U petak 11. aprila 2008. godine u 10,00 sati, u Press centru nevladinih organizacija (Hecegovačka, 49/2) biće održana konferencija za novinare povodom održavanja Sajma.

Na konferenciji će govoriti:
- PR Ministarstva prosvjete i nauke Vesna Vojinović
- predsjednik CERVO-a Alen Nikezić
- Direktor projekta Dražen Blažić
- Direktor sektora korporativnih komunikacija kompanije T-Mobile Crna Gora, Miodrag Strugar.

Na "T-Mobile Open Days 2008, predstaviće se 27 fakulteta koji djeluju na teritoriji Crne Gore. Delegati fakulteta će na svojim štandovima, kroz neposrednu komunikaciju sa srednjoškolcima zainteresovanim za sticanje visokog obrazovanja, promovisati svoje programe.

Na ovogodišnjem Sajmu predstaviće se i 15 izlagača na Sajmu stipendija, među kojima će se naći ambasade, međunarodne organizacije, državne institucije, fondacije i kompanije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?