Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом сајма Опен даyс 2008

Објављено: 10.04.2008. 17:35 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство просвјете и науке Црне Горе и Центар за ефикасан развој високог образовања ЦЕРВО организују "Т-Мобиле Опен Даyс 2008 - Други Сајам високог образовања и стипендија", и то: у Подгорици - 14, у Бару - 16. и Бијелом Пољу - 18. априла 2008. године.

У петак 11. априла 2008. године у 10,00 сати, у Пресс центру невладиних организација (Хецеговачка, 49/2) биће одржана конференција за новинаре поводом одржавања Сајма.

На конференцији ће говорити:
- ПР Министарства просвјете и науке Весна Војиновић
- предсједник ЦЕРВО-а Ален Никезић
- Директор пројекта Дражен Блажић
- Директор сектора корпоративних комуникација компаније Т-Мобиле Црна Гора, Миодраг Стругар.

На "Т-Мобиле Опен Даyс 2008, представиће се 27 факултета који дјелују на територији Црне Горе. Делегати факултета ће на својим штандовима, кроз непосредну комуникацију са средњошколцима заинтересованим за стицање високог образовања, промовисати своје програме.

На овогодишњем Сајму представиће се и 15 излагача на Сајму стипендија, међу којима ће се наћи амбасаде, међународне организације, државне институције, фондације и компаније.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?