Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Nacrt Nacionalnog programa za integraciju Crne Gore u EU (NPI)

Objavljeno: 23.04.2008. 00:08 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U okviru javne rasprave o Nacrtu Nacionalnog programa za integraciju Crne Gore u Evropsku uniju za period od 2008 - 2012, Sekretarijat za evropske integracije u saradnji sa Opštinom Budva organizuje u srijedu, 23. aprila 2008, Okrugli sto za predstavnike lokalnih partnera u toj opštini. U sprovođenju Programa javne rasprave ostvarena je saradnja sa svim političkim i stručnim strukturama, državnim i pravosudnim organima, lokalnom samoupravom, nevladinim organizacijama, akademskim institucijama, biznis asocijacijama, kao i predstavnicima država članica i institucija EU i medjunarodnim organizacijama.

Prezentaciju Nacionalnog programa za integraciju održaće potpredsjednik Vlade za evropske integracije Gordana Đurović i predstavnici radnih grupa koji su učestvovali u pripremi Nacrta dokumenta, nakon čega slijedi rasprava u kojoj se očekuju sugestije, kometari i pitanja.

Ovo je treći, od ukupno sedam okruglih stolova, koji će se održavati do 9. maja 2008. godine (Dan Evrope) i kojima su obuhvaćene sve regije u Crnoj Gori.

Rasprava o Nacrtu Nacionalnog programa za integraciju održaće se u zgradi Opštine Budva (Trg Sunca, 3), sa početkom u 13.00 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?