Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Нацрт Националног програма за интеграцију Црне Горе у ЕУ (НПИ)

Објављено: 23.04.2008. 00:08 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У оквиру јавне расправе о Нацрту Националног програма за интеграцију Црне Горе у Европску унију за период од 2008 - 2012, Секретаријат за европске интеграције у сарадњи са Општином Будва организује у сриједу, 23. априла 2008, Округли сто за представнике локалних партнера у тој општини. У спровођењу Програма јавне расправе остварена је сарадња са свим политичким и стручним структурама, државним и правосудним органима, локалном самоуправом, невладиним организацијама, академским институцијама, бизнис асоцијацијама, као и представницима држава чланица и институција ЕУ и медјународним организацијама.

Презентацију Националног програма за интеграцију одржаће потпредсједник Владе за европске интеграције Гордана Ђуровић и представници радних група који су учествовали у припреми Нацрта документа, након чега слиједи расправа у којој се очекују сугестије, кометари и питања.

Ово је трећи, од укупно седам округлих столова, који ће се одржавати до 9. маја 2008. године (Дан Европе) и којима су обухваћене све регије у Црној Гори.

Расправа о Нацрту Националног програма за интеграцију одржаће се у згради Општине Будва (Трг Сунца, 3), са почетком у 13.00 сати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?