Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom postavljanja kamena temeljca za rezervoar za pitku vodu na lokaciji Dulovine u Kolašinu

Objavljeno: 19.05.2008. 18:51 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Povodom postavljanja kamena temeljca za rezervoar za pitku vodu na lokaciji Dulovine u Kolašinu, ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, direktor Direkcije javnih radova Žarko Živković i predsjednik opštine Kolašin Mileta Bulatović održaće danas, 19. maja, konferenciju za novinare. Press konferencija će biti održana u zgradi opštine Kolašin, sa početkom u 14.00 sati.

Polaganje kamena temeljca na brdu Dulovine planirano je u 14.30 sati. Izgradnjom rezervoara za pitku vodu značajno će se poboljšati vodosnabdijevanje Kolašina. Izgradnju rezervoara finasiraće Vlada Crne Gore, posredstvom Direkcije javnih radova, kroz Program Javnih radova za 2008. godinu.

Ugovorena vrijednost radova iznosi 480.094,25 eura , a izvođač je preduzeće PNP Perošević iz Bijelog Polja, čija obaveza je da ugovorene radove završi u roku od četiri mjeseca.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?