Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом постављања камена темељца за резервоар за питку воду на локацији Дуловине у Колашину

Објављено: 19.05.2008. 18:51 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Поводом постављања камена темељца за резервоар за питку воду на локацији Дуловине у Колашину, министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, директор Дирекције јавних радова Жарко Живковић и предсједник општине Колашин Милета Булатовић одржаће данас, 19. маја, конференцију за новинаре. Пресс конференција ће бити одржана у згради општине Колашин, са почетком у 14.00 сати.

Полагање камена темељца на брду Дуловине планирано је у 14.30 сати. Изградњом резервоара за питку воду значајно ће се побољшати водоснабдијевање Колашина. Изградњу резервоара финасираће Влада Црне Горе, посредством Дирекције јавних радова, кроз Програм Јавних радова за 2008. годину.

Уговорена вриједност радова износи 480.094,25 еура , а извођач је предузеће ПНП Перошевић из Бијелог Поља, чија обавеза је да уговорене радове заврши у року од четири мјесеца.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?