Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen učestvovaće na ministarskom sastanku drzava članica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP)

Objavljeno: 20.05.2008. 00:10 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen učestvovaće u utorak, 20. maja, u Pomorju u Republici Bugarskoj, na ministarskom sastanku drzava članica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP). Sastanak se održava u okviru samita šefova država i vlada SEECP, koji će biti održan 21. maja.Tom prilikom predvidjeni su i bilateralni susreti sa ministrima inostranih poslova zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi.

Ministar Roćen će, tokom susreta sa domaćinom sastanka, ministrom inostranih poslova i potpredsjednikom Vlade Bugarske Ivailom Kalfinom, potpisati Sporazum o konzularnoj saradnji Ministarstva inostranih poslova Crne Gore i Ministarstva inostranih poslova Republike Bugarske.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?