Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен учествоваће на министарском састанку дрзава чланица Процеса сарадње у Југоисточној Европи (СЕЕЦП)

Објављено: 20.05.2008. 00:10 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен учествоваће у уторак, 20. маја, у Поморју у Републици Бугарској, на министарском састанку дрзава чланица Процеса сарадње у Југоисточној Европи (СЕЕЦП). Састанак се одржава у оквиру самита шефова држава и влада СЕЕЦП, који ће бити одржан 21. маја.Том приликом предвидјени су и билатерални сусрети са министрима иностраних послова земаља учесница Процеса сарадње у Југоисточној Европи.

Министар Роћен ће, током сусрета са домаћином састанка, министром иностраних послова и потпредсједником Владе Бугарске Иваилом Калфином, потписати Споразум о конзуларној сарадњи Министарства иностраних послова Црне Горе и Министарства иностраних послова Републике Бугарске.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?