Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radni doručak za prestavnike medija u organizaciji Sekretarijata za evropske integracije i Fondacije Konrad Adenauer

Objavljeno: 05.06.2008. 23:06 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije i Fondacija Konrad Adenauer realizuju projekat redovnih razgovora sa predstavnicima medija. On se odvija u formi radnog doručka, u cilju kvalitetnijeg i svestranijeg informisanja javnosti o toku procesa stabilizacije i pridruživanja, odnosno unaprijeđenja pojedinih politika u okviru proseca pridruživanja EU, u skladu sa realizacijom programskih aktivnosti Vlade Crne Gore.

Radni doručak, koji će se održati u petak, 06. juna 2008. godine u hotelu Crna Gora (Zeleni salon), u 10.00 sati, u fokusu će imati Izmjene i dopune Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, koji je Vlada Crne Gore, na predlog Nacionalne komisije, usvojila 29. maja 2008.g.

Na najavljenu temu, sa predstavnicima medija razgovaraće Prof. dr Gordana Djurović, potpredsjednik Vlade za evropske integracije i predsjednik Nacionalne komisije za praćenje implementacije Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, pomoćnik ministra pravde Branka Lakočević, direktor Uprave za antikorupcijsku inicijativu Vesna Ratković i Petko Spasojević, član Tripartitne komisije i Načelnik odjeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta u Upravi policije.

Izmjene i dopune Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala možete preuzeti na web - sajtu Uprave za antikorupcijesku inicijativu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?