Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак за преставнике медија у организацији Секретаријата за европске интеграције и Фондације Конрад Аденауер

Објављено: 05.06.2008. 23:06 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције и Фондација Конрад Аденауер реализују пројекат редовних разговора са представницима медија. Он се одвија у форми радног доручка, у циљу квалитетнијег и свестранијег информисања јавности о току процеса стабилизације и придруживања, односно унапријеђења појединих политика у оквиру просеца придруживања ЕУ, у складу са реализацијом програмских активности Владе Црне Горе.

Радни доручак, који ће се одржати у петак, 06. јуна 2008. године у хотелу Црна Гора (Зелени салон), у 10.00 сати, у фокусу ће имати Измјене и допуне Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, који је Влада Црне Горе, на предлог Националне комисије, усвојила 29. маја 2008.г.

На најављену тему, са представницима медија разговараће Проф. др Гордана Дјуровић, потпредсједник Владе за европске интеграције и предсједник Националне комисије за праћење имплементације Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, помоћник министра правде Бранка Лакочевић, директор Управе за антикорупцијску иницијативу Весна Ратковић и Петко Спасојевић, члан Трипартитне комисије и Начелник одјељења за сузбијање привредног криминалитета у Управи полиције.

Измјене и допуне Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала можете преузети на web - сајту Управе за антикорупцијеску иницијативу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?