Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Seminar na temu: Anti-korupcijska politika i preventivne mjere

Objavljeno: 17.06.2008. 18:42 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Vlada Crne Gore i TAIEX (Instrument tehničke podrške Generalnog Direktorata za proširenje Evropske komisije) organizuju u srijedu, 18. juna 2008. godine u Podgorici, seminar na temu: Anti-korupcijska politika i preventivne mjere. Seminar je posvećen razmjeni iskustava u borbi protiv korupcije, sa akcentom na iskustva država članica EU, dijalog o specifičnim aspektima borbe protiv korupcije u Crnoj Gori i drugim zemljama u regionu, i na smjernice EU u borbi protiv korupcije. Posebna pažnja će se posvetiti anti-koruptivnim mjerama u javnoj upravi i privatnom sektoru, kao i aktivnostima na informisanju javnosti u cilju podizanja svijesti i obavještavanja o anti-korupcijskoj politici.

Seminar je namijenjen predstavnicima crnogorskog pravosudja, javne uprave, lokalne samouprave, privatnog sektora i civilnog društva, a otvoriće ga potpredsjednik Vlade za evropske integracije Prof.dr Gordana Đurović i šefica Jedinice za Srbiju i Crnu Goru u Generalnom direktoratu za proširenje Evropske komisije Tereza Sobjeski.

Skup će biti održan u zgradi Uprave za kadrove, ulica Jovana Tomaševića bb, sa početkom u 09,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?