Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Семинар на тему: Анти-корупцијска политика и превентивне мјере

Објављено: 17.06.2008. 18:42 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Влада Црне Горе и ТАИЕX (Инструмент техничке подршке Генералног Директората за проширење Европске комисије) организују у сриједу, 18. јуна 2008. године у Подгорици, семинар на тему: Анти-корупцијска политика и превентивне мјере. Семинар је посвећен размјени искустава у борби против корупције, са акцентом на искуства држава чланица ЕУ, дијалог о специфичним аспектима борбе против корупције у Црној Гори и другим земљама у региону, и на смјернице ЕУ у борби против корупције. Посебна пажња ће се посветити анти-коруптивним мјерама у јавној управи и приватном сектору, као и активностима на информисању јавности у циљу подизања свијести и обавјештавања о анти-корупцијској политици.

Семинар је намијењен представницима црногорског правосудја, јавне управе, локалне самоуправе, приватног сектора и цивилног друштва, а отвориће га потпредсједник Владе за европске интеграције Проф.др Гордана Ђуровић и шефица Јединице за Србију и Црну Гору у Генералном директорату за проширење Европске комисије Тереза Собјески.

Скуп ће бити одржан у згради Управе за кадрове, улица Јована Томашевића бб, са почетком у 09,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?