Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečanost povodom završetka rekonstrukcije graničnog prelaza Božaj

Objavljeno: 24.07.2008. 19:51 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Svečanost povodom završetka rekonstrukcije graničnog prelaza Božaj, koji je finansirala Evropska agencija za rekonstrukciju, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore, održaće se u petak 25. jula 2008. godine, u 10,00 sati.

Za rekonstrukciju i modernizaciju tog graničnog prelaza Evropska agencija za rekonstrukciju je obezbijedila 800.000 eura, dok je Vlada Crne Gore obezbijedila projektnu dokumentaciju, građevinsku dozvolu, stručni nadzor i sredstva za izvođenje dodatnih radova.

Na ceremoniji otvaranja graničnog prelaza govoriće ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamerović, ambasador Evropske komisije u Crnoj Gori Leopold Maurer i šef Evropske agencije za rekonstrukciju Rajner Frojnd.

Nakon prigodnih govora, ministar Kalamperović i ambasador Maurer će simboličnim presijecanjem vrpce otvoriti rekonstruisani granični prelaz.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?