Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечаност поводом завршетка реконструкције граничног прелаза Божај

Објављено: 24.07.2008. 19:51 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Свечаност поводом завршетка реконструкције граничног прелаза Божај, који је финансирала Европска агенција за реконструкцију, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе, одржаће се у петак 25. јула 2008. године, у 10,00 сати.

За реконструкцију и модернизацију тог граничног прелаза Европска агенција за реконструкцију је обезбиједила 800.000 еура, док је Влада Црне Горе обезбиједила пројектну документацију, грађевинску дозволу, стручни надзор и средства за извођење додатних радова.

На церемонији отварања граничног прелаза говориће министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламеровић, амбасадор Европске комисије у Црној Гори Леополд Маурер и шеф Европске агенције за реконструкцију Рајнер Фројнд.

Након пригодних говора, министар Каламперовић и амбасадор Маурер ће симболичним пресијецањем врпце отворити реконструисани гранични прелаз.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?