Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: 41. sastanak Subregionalne konsultativne komisije, Miločer, 14-16. oktobar

Objavljeno: 13.10.2008. 21:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U organizaciji Ministarstva inostranih poslova i Ministarstva odbrane Crne Gore, u hotelu Maestral će se od 14 do 16. oktobra o.g. održati 41. sastanak Subregionalne konsultativne komisije Sporazuma o subregionalnoj kontroli naoružanja, koji predstavlja redovan polugodišnji sastanak Strana u Sporazumu: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije. Na sastanku učestvuje i lični predstavnik Predsjedavajućeg za član IV aneksa 1-B Dejtonskog mirovnog sporazuma, general Konstanco Perioto, sa svojim timom, kao i predstavnici zemalja članica Kontakt Grupe.

Tokom sastanka (14. oktobra, u 12.45h), biće upriličeno potpisivanje amandamna na Sporazum o subregionalnoj kontroli naoružanja (čl. IV Aneksa 1-B Dejtonsko-Pariskog Opšteg okvirnog sporazuma o miru u Bosni i Hercegovini). Tom prilikom predstavnici Strana i Lični predstavnik OEBS će se obratiti prigodnim riječima prisutnim predstavnicima medija.

Ceremonija potpisivanja Amandmana otvorena je za snimanje.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?