Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: 41. састанак Субрегионалне консултативне комисије, Милочер, 14-16. октобар

Објављено: 13.10.2008. 21:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У организацији Министарства иностраних послова и Министарства одбране Црне Горе, у хотелу Маестрал ће се од 14 до 16. октобра о.г. одржати 41. састанак Субрегионалне консултативне комисије Споразума о субрегионалној контроли наоружања, који представља редован полугодишњи састанак Страна у Споразуму: Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе и Србије. На састанку учествује и лични представник Предсједавајућег за члан ИВ анекса 1-Б Дејтонског мировног споразума, генерал Констанцо Периото, са својим тимом, као и представници земаља чланица Контакт Групе.

Током састанка (14. октобра, у 12.45х), биће уприличено потписивање амандамна на Споразум о субрегионалној контроли наоружања (чл. ИВ Анекса 1-Б Дејтонско-Париског Општег оквирног споразума о миру у Босни и Херцеговини). Том приликом представници Страна и Лични представник ОЕБС ће се обратити пригодним ријечима присутним представницима медија.

Церемонија потписивања Амандмана отворена је за снимање.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?