Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade Crne Gore Gordana Đurović u radnoj posjeti Opštini Mojkovac

Objavljeno: 10.11.2008. 23:58 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade Crne Gore Gordana Đurović boraviće u srijedu, 12. novembra 2008. godine, u radnoj posjeti Opštini Mojkovac.

Tokom posjete toj Opštini, potpredsjednica Đurović će zajedno sa ambasadorom Kraljevine Holandije Ronaldom van Dartelom i stalnim predstavnikom UNDP i stalnim koordinatorom sistema UN u Crnoj Gori Aleksandrom Avanesovim, te direktorom Direkcije za javne radove Žarkom Živkovićem i predsjednikom Opštine Miladinom Mitrovićem, održati konferenciju za novinare, povodom realizacije projekta sanacije i rekultivacije jalovišta Rudnika olova i cinka. Konferencija će biti održana u sali Elektrodistribucije u Mojkovcu u 11,00 sati. Uoči konferencije biće održan sastanak sa predsjednikom Opštine (u 10,00 sati), a nakon konferencije potpredsjednica Đurović će sa partnerima na tom projektu i predsjednikom Opštine, obići jalovište i upoznati se sa realizacijom radova na tom projektu.

U nastavku posjete, potpredsjednica Đurović će zajedno sa predstavnicima Fonda za razvoj, Direkcije za razvoj MSP i Zavoda za zapošljavanje, prezentirati postignute rezultate u okviru Programa stimulisanja zapošljavanja, koji pod nazivom Posao za vas sprovodi Vlada Crne Gore. Prezentacija će biti održana u sali Elektrodistribucije od 13,00 14,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?