Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе Црне Горе Гордана Ђуровић у радној посјети Општини Мојковац

Објављено: 10.11.2008. 23:58 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе Црне Горе Гордана Ђуровић боравиће у сриједу, 12. новембра 2008. године, у радној посјети Општини Мојковац.

Током посјете тој Општини, потпредсједница Ђуровић ће заједно са амбасадором Краљевине Холандије Роналдом ван Дартелом и сталним представником УНДП и сталним координатором система УН у Црној Гори Александром Аванесовим, те директором Дирекције за јавне радове Жарком Живковићем и предсједником Општине Миладином Митровићем, одржати конференцију за новинаре, поводом реализације пројекта санације и рекултивације јаловишта Рудника олова и цинка. Конференција ће бити одржана у сали Електродистрибуције у Мојковцу у 11,00 сати. Уочи конференције биће одржан састанак са предсједником Општине (у 10,00 сати), а након конференције потпредсједница Ђуровић ће са партнерима на том пројекту и предсједником Општине, обићи јаловиште и упознати се са реализацијом радова на том пројекту.

У наставку посјете, потпредсједница Ђуровић ће заједно са представницима Фонда за развој, Дирекције за развој МСП и Завода за запошљавање, презентирати постигнуте резултате у оквиру Програма стимулисања запошљавања, који под називом Посао за вас спроводи Влада Црне Горе. Презентација ће бити одржана у сали Електродистрибуције од 13,00 14,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?