Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Plenarni sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga Crna Gora - EU

Objavljeno: 04.12.2008. 17:18 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Plenarni sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga (EPD) Crna Gora - EU biće održan u Podgorici 5. decembra 2008. godine. Sastanak će otvoriti potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof. dr Gordana Đurović i direktor Direktorata EK za proširenje Pjer Mirel.

Razmatranje Strategije Evropske komisije za proširenje za 2008. godinu, Godišnji izvještaj o napretku Crne Gore u procesu evropskih integracija, implementacija Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, sprovođenje Ustava, napredak ostvaren u oblasti ljudskih prava i prava manjina, pravosuđa i tužilaštva, reforma javne uprave, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, regionalna pitanja i međunarodne obaveze, teme su sjutrašnjeg sastanka predstavnika crnogorskih institucija i Evropske komisije. Pored Vlade, sa crnogorske strane, na sastanku Unaprijedjenog stalnog dijaloga učestvovaće i predstavnici sudova, tužilaštva, kao i predstavnici Skupštine Crne Gore.

Sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga održaće se u petak, 5. decembra 2008. godine, u Velikoj sali u zgradi Vlade Crne Gore, ul. Jovana Tomaševića bb, od 9 do 14 sati. Nakon sastanka biće održana konferencija za novinare.

Uvodna izlaganja predsjedavajućih su otvorena za predstavnike medija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?