Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Пленарни састанак Унапријеђеног сталног дијалога Црна Гора - ЕУ

Објављено: 04.12.2008. 17:18 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Пленарни састанак Унапријеђеног сталног дијалога (ЕПД) Црна Гора - ЕУ биће одржан у Подгорици 5. децембра 2008. године. Састанак ће отворити потпредсједник Владе за европске интеграције проф. др Гордана Ђуровић и директор Директората ЕК за проширење Пјер Мирел.

Разматрање Стратегије Европске комисије за проширење за 2008. годину, Годишњи извјештај о напретку Црне Горе у процесу европских интеграција, имплементација Споразума о стабилизацији и придруживању, спровођење Устава, напредак остварен у области људских права и права мањина, правосуђа и тужилаштва, реформа јавне управе, борба против корупције и организованог криминала, регионална питања и међународне обавезе, теме су сјутрашњег састанка представника црногорских институција и Европске комисије. Поред Владе, са црногорске стране, на састанку Унаприједјеног сталног дијалога учествоваће и представници судова, тужилаштва, као и представници Скупштине Црне Горе.

Састанак Унапријеђеног сталног дијалога одржаће се у петак, 5. децембра 2008. године, у Великој сали у згради Владе Црне Горе, ул. Јована Томашевића бб, од 9 до 14 сати. Након састанка биће одржана конференција за новинаре.

Уводна излагања предсједавајућих су отворена за представнике медија.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?