Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje Forenzičkog centra Uprave policije u Danilovgradu

Objavljeno: 15.12.2008. 18:46 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Svečano otvaranje Forenzičkog centra Uprave policije u Danilovgradu, obaviće se u utorak 16. decembra 2008. godine.

Na otvaranju, koje je zakazano za 11,00 sati, govoriće predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, šef delegacije Evropske komisije Leopold Maurer i direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Zbog velikog broja zvanica i ograničenog prostora, mediji zainteresovani za snimanje Forenzičkog centra, treba da dođu najkasnije do 10,15 sati. Snimanje unutrašnjosti objekta (laboratorije i dr.) obaviće se do 10,45 sati, nakon čega je neophodno postaviti opremu na prethodno dogovoreno mjesto, ispred objekta, gdje će se održati svečanost otvaranja.

Napomena: Za medije su obezbijeđeni tehnički uslovi za snimanje, odnosno za distribuciju tona, te neće biti dozvoljeno postavljanje mikrofona. Novinarima koji koriste diktafone, biće omogućeno snimanje sa zvučnika.

Akreditacije za novinare i snimatelje treba izvršiti do ponedjeljka, 15. decembra 2008. u 11,00 sati, slanjem prijave na e-mail: uprava.policija@cg.yu. Ukoliko nijeste u mogućnosti da potvrdu pošaljete elektronskim putem, treba je dostaviti, u istim terminima, na fax br: 020 241 963. U oba slučaja, naznačite da je mail ili fax za Tamaru Popović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?