Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечано отварање Форензичког центра Управе полиције у Даниловграду

Објављено: 15.12.2008. 18:46 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Свечано отварање Форензичког центра Управе полиције у Даниловграду, обавиће се у уторак 16. децембра 2008. године.

На отварању, које је заказано за 11,00 сати, говориће предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, шеф делегације Европске комисије Леополд Маурер и директор Управе полиције Веселин Вељовић.

Због великог броја званица и ограниченог простора, медији заинтересовани за снимање Форензичког центра, треба да дођу најкасније до 10,15 сати. Снимање унутрашњости објекта (лабораторије и др.) обавиће се до 10,45 сати, након чега је неопходно поставити опрему на претходно договорено мјесто, испред објекта, гдје ће се одржати свечаност отварања.

Напомена: За медије су обезбијеђени технички услови за снимање, односно за дистрибуцију тона, те неће бити дозвољено постављање микрофона. Новинарима који користе диктафоне, биће омогућено снимање са звучника.

Акредитације за новинаре и сниматеље треба извршити до понедјељка, 15. децембра 2008. у 11,00 сати, слањем пријаве на е-маил: управа.полиција@цг.yу. Уколико нијесте у могућности да потврду пошаљете електронским путем, треба је доставити, у истим терминима, на фаx бр: 020 241 963. У оба случаја, назначите да је маил или фаx за Тамару Поповић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?