Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Republike Slovenije Samuel Žbogar u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 31.01.2009. 01:32 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u ponedjeljak, 02. februara 2009. godine u 11,00 sati, ministra inostranih poslova Republike Slovenije Samuela Žbogara, koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Ministra Žbogara primiće i potpredsjednik Vlade Gordana Đurović u 09,00 i ministar inostranih poslova Milan Roćen, koji je i domaćin slovenačkom ministru, u 11,40 sati.

Nakon razgovora (u 12,10 sati) ministri Roćen i Žbogar daće izjave za medije.

Razgovori premijera Đukanovića, potpredsjednice Đurović i ministra Roćena sa ministrom Žbogarom biće održani u Vili Gorica.

Za snimanje susreta crnogorskih zvaničnika sa šefom slovenačke diplomatije, kao i za praćenje izjava ministara Roćena i Žbogara, treba akreditovati novinare i snimatelje kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

Nakon razgovora sa crnogorskim zvaničnicima, ministar Žbogar će na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, u 13,30 sati održati predavanje na temu Približavanje Zapadnog Balkana EU.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?