Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар иностраних послова Републике Словеније Самуел Жбогар у званичној посјети Црној Гори

Објављено: 31.01.2009. 01:32 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у понедјељак, 02. фебруара 2009. године у 11,00 сати, министра иностраних послова Републике Словеније Самуела Жбогара, који борави у званичној посјети Црној Гори.

Министра Жбогара примиће и потпредсједник Владе Гордана Ђуровић у 09,00 и министар иностраних послова Милан Роћен, који је и домаћин словеначком министру, у 11,40 сати.

Након разговора (у 12,10 сати) министри Роћен и Жбогар даће изјаве за медије.

Разговори премијера Ђукановића, потпредсједнице Ђуровић и министра Роћена са министром Жбогаром биће одржани у Вили Горица.

За снимање сусрета црногорских званичника са шефом словеначке дипломатије, као и за праћење изјава министара Роћена и Жбогара, треба акредитовати новинаре и сниматеље код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Након разговора са црногорским званичницима, министар Жбогар ће на Факултету политичких наука у Подгорици, у 13,30 сати одржати предавање на тему Приближавање Западног Балкана ЕУ.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?