Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto na temu Izgradnja kapaciteta i unapređenje učinka javne uprave- Upravljanje radnim učinkom i ocjenjivanje rada

Objavljeno: 12.02.2009. 19:58 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U okviru projekta implementacije reforme budžetiranja i sistema zarada, koji sprovodi Human Dinamics a finansira Kancelarija Evropske komisije u Crnoj Gori, Uprava za kadrove organizuje u petak 13. februara 2009. godine, okrugli sto na temu Izgradnja kapaciteta i unapređenje učinka javne uprave- Upravljanje radnim učinkom i ocjenjivanje rada.

Cilj okruglog stola je da se predstavi značaj izgradnje kapaciteta i učinka državne uprave, koja pruža visoko kvalitetne servise građanima i ispunjava zahtjeve koji se postavljaju pridruživanjem EU. Na taj način bi se ocjenjivanje rada postavilo kao sredstvo koje bi rukovodiocima u državnoj upravi pomoglo u izgradnji kapaciteta i učinka državnih službenika i namještenika i unaprijedili kapacitet i učinak institucije u kojoj rade.

Na okruglom stolu će govoriti ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović, direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković, šef Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori Leopold Maurer, ekspert za kadrovske resurse Hugh Grant. pomoćnik direktora Uprave carina Ranko Jovović i generalni direktor Centralne banke Milojica Dakić.

Okrugli sto će biti održan u hotelu Podgorica sa početkom u 10,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?