Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто на тему Изградња капацитета и унапређење учинка јавне управе- Управљање радним учинком и оцјењивање рада

Објављено: 12.02.2009. 19:58 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У оквиру пројекта имплементације реформе буџетирања и система зарада, који спроводи Хуман Динамицс а финансира Канцеларија Европске комисије у Црној Гори, Управа за кадрове организује у петак 13. фебруара 2009. године, округли сто на тему Изградња капацитета и унапређење учинка јавне управе- Управљање радним учинком и оцјењивање рада.

Циљ округлог стола је да се представи значај изградње капацитета и учинка државне управе, која пружа високо квалитетне сервисе грађанима и испуњава захтјеве који се постављају придруживањем ЕУ. На тај начин би се оцјењивање рада поставило као средство које би руководиоцима у државној управи помогло у изградњи капацитета и учинка државних службеника и намјештеника и унаприједили капацитет и учинак институције у којој раде.

На округлом столу ће говорити министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић, директорица Управе за кадрове Светлана Вуковић, шеф Делегације Европске комисије у Црној Гори Леополд Маурер, експерт за кадровске ресурсе Хугх Грант. помоћник директора Управе царина Ранко Јововић и генерални директор Централне банке Милојица Дакић.

Округли сто ће бити одржан у хотелу Подгорица са почетком у 10,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?