Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom uspješne realizacije policijske akcije Golub

Objavljeno: 03.03.2009. 21:27 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Povodom uspješne realizacije policijske akcije Golub, Uprava policije organizuje konferenciju za novinare, u srijedu 04. marta 2009. godine.

U toj akciji službenici Uprave policije lišili su slobode 25 lica, zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu krijumčarili opojnu drogu skank iz Albanije, preko teritorije Crne Gore, za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i zemlje Zapadne Evrope.

Postupajući na osnovu podataka dobijenih od crnogorske policije, službenici policije Republike Albanije su istovremeno, na svojoj teritoriji, sproveli akciju lišavanja slobode lica, za koja se sumnja da su, zajedno sa licima lišenim slobode u Crnoj Gori, organizovali krijumčarenje skanka iz Albanije.

Na pres konferenciji će govoriti direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović i direktor policije Republike Albanije Ahmet Prenči. Konferenciji će prisustvovati i njihovi saradnici.

Konferencija će biti održana u svečanoj sali u Upravi policije (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, br. 22), sa početkom u 09,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?