Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом успјешне реализације полицијске акције Голуб

Објављено: 03.03.2009. 21:27 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Поводом успјешне реализације полицијске акције Голуб, Управа полиције организује конференцију за новинаре, у сриједу 04. марта 2009. године.

У тој акцији службеници Управе полиције лишили су слободе 25 лица, због сумње да су у дужем временском периоду кријумчарили опојну дрогу сканк из Албаније, преко територије Црне Горе, за Србију, Босну и Херцеговину, Хрватску и земље Западне Европе.

Поступајући на основу података добијених од црногорске полиције, службеници полиције Републике Албаније су истовремено, на својој територији, спровели акцију лишавања слободе лица, за која се сумња да су, заједно са лицима лишеним слободе у Црној Гори, организовали кријумчарење сканка из Албаније.

На прес конференцији ће говорити директор Управе полиције Црне Горе Веселин Вељовић и директор полиције Републике Албаније Ахмет Пренчи. Конференцији ће присуствовати и њихови сарадници.

Конференција ће бити одржана у свечаној сали у Управи полиције (Булевар Светог Петра Цетињског, бр. 22), са почетком у 09,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?