Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma o izradi dokumenta Crna Gora u XXI stoljeću u eri kompetitivnosti

Objavljeno: 13.04.2009. 20:27 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić i predsjednik Crnogorske akademije nauka i umjetnosti akademik Momir Đurović, potpisaće u utorak 14. aprila 2009. Memorandum o izradi dokumenta Crna Gora u XXI stoljeću u eri kompetitivnosti, koji će za potrebe Vlade Crne Gore prirediti Crnogorska akademija nauka i umjetnosti.

Cilj izrade dokumenta je definisanje mogućih ključnih pravaca razvoja Crne Gore, kao društva zasnovanog na znanju, u oblastima životne sredine i održivog razvoja, ekonomskog razvoja, evroatlanskih integracija, energije, obrazovanja, nauke i tehnologije, kulturnog okruženja i dr.

Potpisivanje će se obaviti u velikoj sali CANU-a (Rista Stijovića 5) u 14.00 sati, a nakon potpisivanja izjave za javnost daće potpisnici dokumenta i članovi autorskog rima.

Zainteresovani novinari, fotografi i kamermani mogu pratiti ovaj događaj, a za sve informacije mogu se informisati na telefon 020 224 581 ili 067 392 423.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?