Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Меморандума о изради документа Црна Гора у XXИ стољећу у ери компетитивности

Објављено: 13.04.2009. 20:27 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић и предсједник Црногорске академије наука и умјетности академик Момир Ђуровић, потписаће у уторак 14. априла 2009. Меморандум о изради документа Црна Гора у XXИ стољећу у ери компетитивности, који ће за потребе Владе Црне Горе приредити Црногорска академија наука и умјетности.

Циљ израде документа је дефинисање могућих кључних праваца развоја Црне Горе, као друштва заснованог на знању, у областима животне средине и одрживог развоја, економског развоја, евроатланских интеграција, енергије, образовања, науке и технологије, културног окружења и др.

Потписивање ће се обавити у великој сали ЦАНУ-а (Риста Стијовића 5) у 14.00 сати, а након потписивања изјаве за јавност даће потписници документа и чланови ауторског рима.

Заинтересовани новинари, фотографи и камермани могу пратити овај догађај, а за све информације могу се информисати на телефон 020 224 581 или 067 392 423.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?