Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvoriće seminar posvećen početku rada Agencije za zaštitu životne sredine

Objavljeno: 24.04.2009. 15:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvoriće seminar posvećen početku rada Agencije za zaštitu životne sredine koji će biti održan od 24-26. aprila 2009. godine u Budvi.

Seminar se organizuje u okviru sprovođenja aktivnosti usmjerenih na jačanje kapaciteta Agencije za životnu sredinu i primarno je usmjeren na primjenu mehanizama institucionalnog povezivanja Agencije u nacionalnu i medjunarodnu mrežu relevantnih institucija u kontekstu reforme i jačanja sistema monitoringa i izvještavnja o stanju životne sredine Crne Gore. U uvodnom dijelu seminara izlaganja će imati i direktorica Agencije Daliborka Pejović i direktorica Jedinice za implemntaciju projekata "PROCON" Jadranka Vojinović.

Seminar se održava u hotelu Avala, sa početkom u 13 sati.

Kontakt osoba Ivana Bulatovic 067 60 40 60
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?