Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће семинар посвећен почетку рада Агенције за заштиту животне средине

Објављено: 24.04.2009. 15:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће семинар посвећен почетку рада Агенције за заштиту животне средине који ће бити одржан од 24-26. априла 2009. године у Будви.

Семинар се организује у оквиру спровођења активности усмјерених на јачање капацитета Агенције за животну средину и примарно је усмјерен на примјену механизама институционалног повезивања Агенције у националну и медјународну мрежу релевантних институција у контексту реформе и јачања система мониторинга и извјештавња о стању животне средине Црне Горе. У уводном дијелу семинара излагања ће имати и директорица Агенције Далиборка Пејовић и директорица Јединице за имплемнтацију пројеката "ПРОЦОН" Јадранка Војиновић.

Семинар се одржава у хотелу Авала, са почетком у 13 сати.

Контакт особа Ивана Булатовиц 067 60 40 60
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?