Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak ministra za ekonomski razvoj Branimira Gvozdenovića, ambasadora CEFTA-e potpisnica i šefa Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori Leopolda Maurera

Objavljeno: 08.05.2009. 22:23 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar za ekonomski razvoj i predsjedavajući zajedničkog komiteta najvećeg tijela CEFTA-e Branimir Gvozdenović sastaće se u ponedjeljak, 11. maja, sa ambasadorima CEFTA-e potpisnica. Sastanku će prisustvovati i šef Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori Leopold Maurer.

Sastanak, koji će se održati u prostorijama Ministarstva za ekonomski razvoj, Rimski trg broj 46, u 11.00 sati, zakazan je povodom parlamentarne rasprave o Zakonu o zaštiti domaćih proizvoda u BiH.

Početak sastanka možete snimiti, a nakon njegovog završetka, u 12.00 sati, ministar Gvozdenović i Leopold Maurer daće izjave za javnost.

Akreditacije za praćenje tog događaja treba izvršiti najkasnije do ponedjeljka, u 09.30 sati, na telefon 020 234 287 ili 020 482 143.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?