Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак министра за економски развој Бранимира Гвозденовића, амбасадора ЦЕФТА-е потписница и шефа Делегације Европске комисије у Црној Гори Леополда Маурера

Објављено: 08.05.2009. 22:23 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за економски развој и предсједавајући заједничког комитета највећег тијела ЦЕФТА-е Бранимир Гвозденовић састаће се у понедјељак, 11. маја, са амбасадорима ЦЕФТА-е потписница. Састанку ће присуствовати и шеф Делегације Европске комисије у Црној Гори Леополд Маурер.

Састанак, који ће се одржати у просторијама Министарства за економски развој, Римски трг број 46, у 11.00 сати, заказан је поводом парламентарне расправе о Закону о заштити домаћих производа у БиХ.

Почетак састанка можете снимити, а након његовог завршетка, у 12.00 сати, министар Гвозденовић и Леополд Маурер даће изјаве за јавност.

Акредитације за праћење тог догађаја треба извршити најкасније до понедјељка, у 09.30 сати, на телефон 020 234 287 или 020 482 143.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?