Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić učestvovaće na okruglom stolu Uticaj ekonomske krize na evropske integracije

Objavljeno: 11.05.2009. 20:27 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić učestvovaće na okruglom stolu Uticaj ekonomske krize na evropske integracije, koji se održava u utorak, 12. maja, u hotelu Crna Gora, u 10.30 sati, u organizaciji nedjeljnika Monitor i Ambasade Njemačke u Crnoj Gori u okviru projekta Crna Gora i evropske integracije.

Okrugli sto će otvoriti ambasador Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori Peter Plate. Panelisti će biti potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić, šef kancelarije Svjetske banke u Crnoj Gori dr Jan Peter Olters, ekspert Instituta za međunarodne ekonomske studije iz Beča dr Vladimir Gligorov i profesor Univerziteta Mediteran dr Milenko Popović.

Nakon uvodnih izlaganja predviđena je diskusija predstavnika političkih partija, biznisa, civilnog sektora, medija i akademskih krugova, kao i diplomatskih predstavnika zemalja Evropske unije i regiona.

Okrugli sto je otvoren za predstavnike medija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?