Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић учествоваће на округлом столу Утицај економске кризе на европске интеграције

Објављено: 11.05.2009. 20:27 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић учествоваће на округлом столу Утицај економске кризе на европске интеграције, који се одржава у уторак, 12. маја, у хотелу Црна Гора, у 10.30 сати, у организацији недјељника Монитор и Амбасаде Њемачке у Црној Гори у оквиру пројекта Црна Гора и европске интеграције.

Округли сто ће отворити амбасадор Савезне Републике Њемачке у Црној Гори Петер Плате. Панелисти ће бити потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић, шеф канцеларије Свјетске банке у Црној Гори др Јан Петер Олтерс, експерт Института за међународне економске студије из Беча др Владимир Глигоров и професор Универзитета Медитеран др Миленко Поповић.

Након уводних излагања предвиђена је дискусија представника политичких партија, бизниса, цивилног сектора, медија и академских кругова, као и дипломатских представника земаља Европске уније и региона.

Округли сто је отворен за представнике медија.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?