Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Panel diskusija pod naslovom Euroatlantske integracije prednosti i mane članstva u NATO

Objavljeno: 11.05.2009. 21:39 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U utorak 12. maja 2009, u Budvi će biti održana Panel diskusija pod naslovom Euroatlantske integracije prednosti i mane članstva u NATO. Organizatori skupa su Koordinacioni tim Vlade Crne Gore za implementaciju Komunikacione strategije o evroatlantskim integracijama, Opština Budva, Ministarstvo inostranih poslova Crne Gore i Ministarstvo inostranih poslova Republike Slovačke.
Na skupu će govoriti: predsjednik Opštine Budva - Rajko Kuljača, ambasador Rumunije dr Mihail Florovič, predstavnik Ministarstva inostranih poslova Republike Slovačke - Miroslav Wlachovsky, slovački novinar - Julius Lorincz, vojni analitičar - Aleksandar Radić i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore - Zoran Begović.
Panel diskusija će biti održana u sali Opštine Budva, sa početkom u 12.00 sati.
Istog dana u u 17.00 sati Panel diskusija će biti održana u Institutu ''Dr Simo Milošević'' (dvorana Braseria), u Herceg Novom.

Novinari zainteresovani za praćenje događaja se mogu akreditovati na broj faksa 020 / 246 779.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?