Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Панел дискусија под насловом Еуроатлантске интеграције предности и мане чланства у НАТО

Објављено: 11.05.2009. 21:39 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У уторак 12. маја 2009, у Будви ће бити одржана Панел дискусија под насловом Еуроатлантске интеграције предности и мане чланства у НАТО. Организатори скупа су Координациони тим Владе Црне Горе за имплементацију Комуникационе стратегије о евроатлантским интеграцијама, Општина Будва, Министарство иностраних послова Црне Горе и Министарство иностраних послова Републике Словачке.
На скупу ће говорити: предсједник Општине Будва - Рајко Куљача, амбасадор Румуније др Михаил Флорович, представник Министарства иностраних послова Републике Словачке - Мирослав Wлацховскy, словачки новинар - Јулиус Лоринцз, војни аналитичар - Александар Радић и помоћник министра унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе - Зоран Беговић.
Панел дискусија ће бити одржана у сали Општине Будва, са почетком у 12.00 сати.
Истог дана у у 17.00 сати Панел дискусија ће бити одржана у Институту ''Др Симо Милошевић'' (дворана Брасериа), у Херцег Новом.

Новинари заинтересовани за праћење догађаја се могу акредитовати на број факса 020 / 246 779.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?