Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Press konferencija povodom svjetskog dana zaštite životne sredine i nastavka sadnje u okviru aktuelne kampanje Crna Gora moj dio plante - ova zemlja nam je dom

Objavljeno: 03.06.2009. 23:16 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Pomoćnik ministra turizma i zaštite životne sredine Siniša Stanković, direktor hrvatskog fonda Vinko Mladineo i Ana Modun, zamjenica ambasadora republike Hrvatske govoriće na press konferenciji povodom svjetskog dana zaštite životne sredine i nastavka sadnje u okviru aktuelne kampanje Crna Gora moj dio plante - ova zemlja nam je dom.

Crna Gora daje svoj doprinos u očuvanju svih segmenata životne sredine, a u poslednjih nekoliko godina dat je i akcenat na klimatske promjene i samanjenje emisje gasova staklene bašte i to kroz brojne projekte i inicijative, među kojima je i upravo završena akcija sadnje 650.000 sadnica. U okviru istoimene akcije u svim primorskim opštinama i u Podgorici biće posađeno 550 sadnica maslina ( Olea europaea L.), koje su Ministarstvu turizma i zaštite životne donirane od hrvatskog Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Konferencija će se održati u četvrtak, 4. juna 2009.godine , u press sali Ministarstva turizma i zaštite životne sredine sa početkom u 11,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?