Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Пресс конференција поводом свјетског дана заштите животне средине и наставка садње у оквиру актуелне кампање Црна Гора мој дио планте - ова земља нам је дом

Објављено: 03.06.2009. 23:16 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Помоћник министра туризма и заштите животне средине Синиша Станковић, директор хрватског фонда Винко Младинео и Ана Модун, замјеница амбасадора републике Хрватске говориће на пресс конференцији поводом свјетског дана заштите животне средине и наставка садње у оквиру актуелне кампање Црна Гора мој дио планте - ова земља нам је дом.

Црна Гора даје свој допринос у очувању свих сегмената животне средине, а у последњих неколико година дат је и акценат на климатске промјене и самањење емисје гасова стаклене баште и то кроз бројне пројекте и иницијативе, међу којима је и управо завршена акција садње 650.000 садница. У оквиру истоимене акције у свим приморским општинама и у Подгорици биће посађено 550 садница маслина ( Олеа еуропаеа Л.), које су Министарству туризма и заштите животне дониране од хрватског Фонда за заштиту околиша и енергетску учинковитост.

Конференција ће се одржати у четвртак, 4. јуна 2009.године , у пресс сали Министарства туризма и заштите животне средине са почетком у 11,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?